Nathalie D'Alessandro
< Terug naar de vorige pagina

Over ons

Nathalie D'Alessandro, oprichter en eigenaresse van de Nederlandse reisorganisaties SWS Travel en SWS Sailing put uit 25 jaar ervaring in de organisatie en creatie van (zeil)vakanties en themareizen in binnen- en buitenland. Persoonlijkheid, kwaliteit en maatwerk staan centraal. De reizen, die SWS aanbiedt vallen binnen een vakantiereceptuur van de natuurlijke ingrediënten: Sand, Water, Stone (SWS).

De vier belangrijke pijlers van de SWS vakantiereizen zijn

Ervaar SWS Travel

Zin gekregen om om vakantie te gaan? Neem contact met ons op en laat u verrassen. Volgens het SWS-principe brengen wij eerst uw wensen in kaart. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek, meestal telefonisch. Desgewenst kunnen wij natuurlijk ook een afspraak met u maken.

Eigenaresse Nathalie D'Alessandro staat haar klanten graag zelf te woord. U kunt haar bellen op telefoonnummer +31 6 34 05 39 62 of mailen op info@swstravel.nl.

Persoonlijk

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en zijn altijd enorm betrokken bij het waarborgen daarvan. We willen u alleen dié vakantie verkopen, die wij zelf als heel plezierig hebben ervaren. De meeste bestemmingen en locaties hebben wij zelf bezocht. We verstrekken u dus informatie uit de eerste hand. Omdat wij tijdens onze bezoeken ook zelf de sfeer hebben geproefd, vertellen we u uit eigen ervaring over allerlei leuke en interessante weetjes.

SWS maatwerk: Comfort Blue Cruise met een PLUS

Ons reisaanbod bestaat uit een aantal diverse en zorgvuldig gekozen vakanties, bestemmingen en activiteiten. Al onze reizen worden gecombineerd met een meezeilvakantie op onze luxe Comfort Blue Cruise in Turkije. Dus of u nu van een boot op het water of een reis aan land houdt, van de natuur of juist in een stad geniet, op avontuur wilt of rustig op dezelfde plek wilt verblijven...

We waren op intieme plekken, weg van de massa, soms middenin de ongerepte natuur waar nog ultieme rust heerst. Altijd waren het verrassende plaatsen waar we zeer gastvrij werden ontvangen. Plaatsen waarvan we zeker weten dat u, net als wij, zult genieten!

Met een zonnige en vrolijke vakantiegroet!

Nathalie D'Alessandro

naar de homepage

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

05-12-2015
Kom op 21 december 2015 naar het SWS Year End Event! Een gezellige Borrel & Bite om samen...
Lees meer...
16-03-2015
21 maart vol inspiratie: Taste, Music & Travel! Op 21 maart start de lente en gaan we...
Lees meer...
14-09-2014
Wij staan op de 50PlusBeurs van 16 t/m 20 september in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt ons...
Lees meer...